Lägenhetskollen

Fick nycklarna till lägenheten i Vasastan idag, så jag och pappa åkte och checkade in den. Den var jättefin!
-
Min iphone har kanske återvänt från det döda btw!

Rönnbyparty på Önsta!

Party med rönnbybarnen, blev rätt galet på slutet, men kul hade vi :)

Segis

En riktig segarkväll blev det, kanske för att jag gymmade mitt fjärde pass för den här veckan. Han kör hårt med mig min bror. Fast det är skönt att vara igång, när man känner att det ger resultat.
-
Ägnade lite av kvällen till att försöka lära mig lite grunder i GarageBand så att jag och Lovantovan kanske kan spela in nått häftigt någon gång! Stay tuned on that one!

Trolligt

Min blogg har fått besök av ett troll. Det bästa troll jag vet i hela världen!
-
Jag hoppas att ni alla har ett eget troll där ute. Utan mitt troll så skulle inte dagarna vara lika uthärdliga. Jag skulle inte ha lika många dagar att minnas. För kom ihåg att det är dagarna du minns som spelar någon roll! (Iaf enligt Mads Mikkelsen och jag är beredd att hålla med honom)

Det knakar på

Fortsatte mitt drömmande även idag, ibland är det skönt att bara flyta med. Har så mycket tankar i huvudet så jag knappt hänger med själv. Huvudet hängde definitivt inte med helt i skolan i alla fall. Jag har i alla fall fin utsikt över snöiga Sverige från min arbetsplats.
-
Var även duktig och tränade. Jag hjälpte sedan Miss L att stöda sitt rum och det var pure teamwork!

DödPhone

Jag förklarar nu min iphone officiellt halvdöd! Fick min glasreplacement idag, men uppenbarligen är det något annat fel eftersom den fungerar ibland och ibland inte. Nu funderar jag på hur jag ska finansiera köpandet av en iphone 4 (det kommer inte hända). Finns lite fina iphone 3gor ute på blocket dock, men det känns lite tvek.
-
Har känt mig lite distant(ja jag gillar min fina blandning av svenska och engelska) idag. Vet inte riktigt om det är romantikern inom mig som valt att träda fram på riktigt eller om jag bara känt mig lite allmänt drömmande och djup. Nu ska jag i alla fall fortsätta mitt drömmande i sängen.

Hjärnans vägar äro outgrundliga

'
Kom att tänka på hur snabbt tiden går egentligen, känns som om man inte hinner med någonting, men ändå hinner man skapa så sjukt mycket minnen på en väldigt kort tid. Ändå kan saker som bara hände för några veckor sen kännas så sjukt långt bort. Hjärnan är konstig kan man sammanfatta det som.

Maskerad

Impulsmaskeradparty med systrarna sisters, helt galen kväll, med sällskapsspel(hata timglaset), massa dans och flum! Man var ganska sliten dagen efter dock, hade några fina blåmärken också xD

Dammsugare

Bakade lite finfina punschrullar med Lovisa idag:) Så i morgon kommer basgruppen bli matad!
-
Nu är det liten paus med allt skolarbete, i alla fall i några dagar...
-
Ser så fram emot helgen!

Är det över?

Domedagen är över, eller teknikprovet är i alla fall gjort och det känns faktiskt mycket bättre än förväntat. Hoppas bara att magkänslan stämmer nu.
-
Jag känner ett falskt lugn, för jag vet att det är nationella prov i franska imorrn och nästa vecka är det både LEAN-seminarium och matte-statistik inlämning, men jag orkar inte oroa mig. Skolan tar alldeles för mycket energi just nu i vilket fall som helst.
-
Ser fram emot morgondagen, för då ska det bakas finfina punschrullar!

Duktiga dagen...

Idag har en duktig dag från min sida, jag har pluggat, lagat mat, tränat och samtidigt lyckades jag även vara lite social. Har inte hunnit med nått annat egentligen, så går det när man slutar tio över fyra!
-
Mindre duktig kände jag mig dock på nationella proven i franska, som var helt sjuukt svårt!
-
Jag får också se om jag är duktig och lägger mig i tid, just nu känns det lite tvek, men hallå... ingen är perfekt.

Tapeter och annat petigt

Vaknade hos Lovisa efter en kväll med rönnbygänget(Makes no sense to you? Det var en sån där spontan sticka till Lovisa klockan två på natten grej), det var en kul kväll i vilket fall som helst:)
-
Har i alla fall varit och kollat på tapeter och möbler till mitt rum, det som är spikat är att det kommer vara valnötsmöbler i rummet, det ska ha en lyxig, kanske lite amerikansk känsla(därav skyskrapetapeterna). Golvet kommer ha heltäckningsmatta(mina kalla fötter tackar mig). Det lutar åt vita väggar med en cool fondtapet.
-
Nu ska jag ta tag i mitt franskapluggande, för i morgon är det nationellt prov, så wish me good luck. Jag kan inte komma åt den fina gloslistan jag skickade till mig själv för att skolmailen är nere, tack skolan<3

Party

'
Vet några hur man är party så är det vi (och heliumballongerna från jensens bøfhus)!
-
Idag fyller min pappa år, så säg grattis :)

Kapoff

När jag tänker tillbaka på dagen så tänker jag "vad hände egentligen?". Svaret på den frågan är nog "Inte så mycket faktiskt". Var och tränade, men resten av tiden bara försvann på något konstigt sätt.
-
Ser i alla fall fram emot morgondagen, för då ska jag och en viss krulltott göra Västerås osäkert!

Blää

Ännu en sen "kväll", fick i alla fall lite franska gjord, jag är verkligen så trött på skolan och känner att jag kommer dö nästa vecka, Har aldrig varit såhär opeppad tror jag. Känns som det enda jag bryr mig om är alla underbara människor omkring mig, allt annat känns så ovärt. Tack för att ni finns!

Danke!

Som ni ser så har min blogg fått sig en liten makeover och det måste jag tacka den anonyma inkräktaren för!
-
Hade första repet med orkestern för den här terminen, känns bra, även om jag höll på att somna några gånger, fast det har jag hållit på att göra hela dagen. Hoppas på att jag ska somna i hyffsad tid i natt i alla fall, så godnatt typ...

Inkräktare

Hej jag är en inkräktare.
Jag har smugit mig in på Simons blogg och passade på att ändra om lite när jag ändå var i farten!

Surprise

Fick en mycket trevlig överraskning på min mail i kväll, nämligen denna supercoola header till min blogg! Creds till Lovisa som är skaparen av headern och är en underbar vän! Så snart kan ni vänta er lite förändringar av designen på bloggen.
-
För övrigt så var jag och tränade idag, för första gången på någon vecka, kändes jättebra så ni får se upp på beacherna i sommar!

Flyga?

Hoppade idag, jag flög väl kanske inte, men det känns rätt bra ändå.
-
Bilderna är från i somras när jag flög helikopter grand canyon, snacka om att jag var glad när vi landade, fick världens solsting i helikoptern. Ni kanske ser hur omtumlad jag ser ut.
-
Skolan börjar imorrn, det ska bli kul... Blev påmind om att jag måste byta från automation till internationella perspektiv så snabbt som möjligt. Hej hej verkligheten.
-
Men som om en mycket vis man skulle ha sagt : Det löser sig!

Konstigt

Åt en halv megapizza.
-
Gjorde klart min fina bandböjare.
-
Kom på att skolan börjar på måndag, sen kändes allt sämst. Sen blev det bara sämre. Har i alla fall upptäckt en ny sida hos mig själv

Vaxigt

Lovantovan och jag bestämde oss för att ta bort vaxning från vår lista. För att inte göra det lättare så gjorde vi även vårt eget vax, det första blev lite misslyckat, men det andra vaxet blev jättebra.
-
Tyvärr räckte det bara till varsitt ben, så i kväll blir det att ta hand om det andra benet, i alla fall mitt xD Jag återkommer med vilket recept som var det bästa efter att ha testat ett nytt i kväll. Mitt ena ben är i alla fall silky smooth :)

Dummadagen

Den här dagen har varit lite smått dum mot mig.
-
Det började med att radieslipblocket var skevt och därför kunde jag inte göra något mer på greppbrädan i garaget.
-
Sen så bestämmer jag mig för att jag ska träna och känner mig fett peppad och när vi kommer fram till gymmet visar det sig att det är stängt eftersom det är trettondagsafton. Vilken partypooper lix.
-
Bestämde mig i alla fall för att ta fördel av alla jobbiga och irriterade känslor. Så nu sitter jag här i sängen med gitarren i knät och försöker skriva lite fin musik.

Lovisamaraton




Nu är jag är jag inne på den sjätte dagen av mitt Lovisamaraton (Vilket innebär att vi varit fem dagar i sträck), vi har gjort allt möjligt kul, som t.ex midnattspulkaåkning, pärlplattning, spelat lite olika spel, sett på film, bakat, biologilabbat, gjort hakgubbar, ja det mesta du kan tänka dig tror jag. Det var nära att det tog slut idag men med lite "Run, fatboy, run" så lockade hon tillbaks mig till sig.

Vi får se när maratonet slutar, men så här långt kan jag konstatera att Simon+Lovisa=Bäst :)

RSS 2.0