LED-madness

Spenderade hela dagen efter skolan med UF-företaget och vi fortsatte montering av den sjukt stora LED-skärmen. Man kan knappt fatta hur stor den är. Det är inte helt lättmonterat, men kommer bli ett häftigt resultat.
-
Imorrn har jag en kulig talkshow som jag måste öva till, kom även på att idrottsuppgiften ska in imorrn. Tur att jag har skrivit den, måste bara redigera lite. Happy times!

Matematik!

Efter en hel kvälls matteplugg så tröttnar man lite, men jag imponerade ändå mig själv lite. Jag får hoppas på att jag kommer imponera mig själv lika mycket kunskapsmässigt imorrn på provet. Det känns inte hemskt längre i alla fall. Bara lite tvek:)

Muuu

Varför måste jag ha ett matteprov i övermorrn när jag inte skulle vilja något annat än att sitta under min korkek? Jag skulle till och med kunna tänka mig att vara med de andra barnen, räcker inte det?
-
Ännu en jobbig dag i en jobbig vecka, jag ska skutta runt när det här är över:)

Estocolmo

Bra nyheter:
Vi gick vidare till Stockholm! I kategorin bästa monter, ska bli sjukt kul!:D
Dåliga nyheter:
Jag tycker det är tråkigt att skriva texter och jag måste sitta och skriva klart min Svenska nu. Kul att jag alltid skriver i sista minuten, men jag har så sjukt svårt att hitta inspiration till att skriva, för det är ju bara så tråkigt, även om jag har gjort klart stora delar av texten. Usch kan det inte bara bli påskloooov!

UF-mässan

Här kommer en liten update om UF-mässan! Måste bara tacka alla som var med, var en riktigt kul händelse och väldigt skön stämning. Vi blev väldigt glada över att vinna bästa hemsida, komma tvåa i bästa tjänst och monter, vi räknade inte alls med så här mycket priser. Synd att det inte tog en till stockholm, men vi är väldigt stolta och glada ändå. Det kan dock fortfarande finnas ett litet kryphål. Tack alla som gjorde mässan grym i alla fall! Jag hoppas det här kommer sammanföra oss mer som ett företag.

Våår

Tog en liten fotorunda i det fina vädret, den resulterade i blöta byxor och smutsig jacka. Men vad gör man inte för konsten:)

Whine

Hej, den här dagen har varit ungefär stressigast ever. Är så jävla sur just nu, försökte bli glad när jag kom hem från allt mässfixande med hjälp av en Simon deluxeburgare. Men ack nej det blev bara värre. Jag tycker inte om att vara bitter. Det mesta som kunde gå fel gjorde det idag i alla fall. Men som tur är lyckades vi lösa det mesta, mer eller mindre. Kul att jag ska ha presentation imorrn också. Det finns nått tillfredställande i att klaga,

Dopp

Imorrse på väg till skolan möts jag av en "vattenpöl" jag bestämmer mig i alla fall för att jag inte orkar ta en omväg för att komma förbi den, så jag tar lagom mycket fart och glider ut i vattnet , som till min förskräckelse bara blir djupare och djupare. Farten börjar sina och jag tittar ner och ser att tramporna är dränkta i vatten. Turligt nog lyckas jag glida ut ur tunneln och kan ta mig upp bland buskarna vid betongplattorna där på vänstersidan och kan lyfta upp cykeln ur vattnet! Det var nära ögat att det blev årets första sjöbad där!

Spontanious bakius

Efter att ha stannat kvar i skolan till halv sju och sedan kommit hem till tomt hus och lagat mat så kände jag att jag förtjänade lite spontan ledig tid. Så jag satte igång och bakade en jättegod ricottakaka med apelsin och kokos. Mer hann jag inte idag:)

Tagga

När det mesta känns lite jobbigt är det viktigt att tagga till lite! Så därför taggar jag med att det bara är 3 månader till Pragresan! Och att Lady Gagas ny album släpps på onsdag! Nu fattas bara att hon säger att hon ska komma hit på turne :) Awesome anyway!
-
Kommer antagligen en uppdatering om vad jag hade för mig i helgen också, men blir antagligen imorrn eller nått^^

Francais s'il vous plaît

Har pluggat glosor hemma för första gången på typ hur länge som helst och tänker "det här är inte så illa". Kanske borde börja utnyttja detta och se till att lära mig franska på riktigt eftersom det känns lite ovärt att gå runt och göra det halvhjärtat. Vi får se var detta projekt slutar.
-
Älskar för övrigt känslan i mitt nya rum, trots att det är i princip tomt känns det mysigt och hemtrevligt.
-
Kom på att jag borde söka ABB-sommarjobb eftersom sista ansökningsdagen är imorrn, blir nog fint :). Imorrn händer det för övrigt andra coola saker! : D Typ en asgrym stockholmstripp!

Maaat

Kom hem från skolan och var helt galet low och hungrig. Så jag åt, åt och åt. Sedan åt jag middag. Har gått runt och varit supermätt sedan dess. Lyckades iaf sticka iväg till gymmet och det gick väldigt bra. Funderar på om det här ätandet inte är lite bra trots allt :)
-
Glömde att tillägga att jag åt lite mer när jag kom hem från gymmet...

Vass plats

Fick lite inspiration av en annan kär bloggare att ta några bilder på en plats jag älskar. Även om den ser ut som ett bombnedslag(och är möjligtvis en skaderisk xD), ger mig lite dåligt samvete och lite huvudvärk. Borde nog ta en städdag nån gång...

Digitaltvek

Känner mig lite tvek till digitalteknik, så jag ska nog prova om sömnen är så bra för lärandet som forskarna säger:)

Stark tjej!

Nu ska jag åka och styrketräna så att jag en dag kan bli lika stark som den här tjejjen!

Killers

Har krypit ner i soffan för att bli tjock och kolla på Killers som vi så fint hyrt på Headweb.
-
För övrigt så har jag övningskört ute på riktiga vägarna idag, gick bra faktiskt. Kanske kan bli ett körkort tills att jag fyller år i alla fall.

Furry

Idag blev mitt golv lite mjukt och gosigt. Dags att kolla på möbler nu!

Bandning

Bandade gitarren idag, äntligen känner jag att jag är på gång igen, har varit mycket förarbete till den här punkten.
-
Imorrn är det fredag och då händer det coola grejjer!

It's all about the buns

Tänkte att jag skulle göra folk lite avundsjuka för sista gången med lite Lanzarotebilder. Sista dagen chillade vi mest vid polen och fick vår efterlängtade amerikanska buffé där man fick komponera sin egen hamburgare.
-
Slutade tidigt idag, gjorde inte så mycket vettigt egentligen, satt mest och kollade på tv (Top model och project runway<3). Men var inne en snabbis i garaget och fixade lite så att jag ska kunna banda den där nedrans gitarren nån gång. Kom på att jag förresten gjorde en fusksemla med färdigt semmelbröd, hade ruskigt mycket grädde på den, det resulterade i att jag har känt mig proppmätt hela dagen.
-
Kände mig även idag lite allmänt dryg och jobbig, men imorgon blir det nya tag! Dags för en tidig natts sömn tror jag!

Lite Lanza

Tänkte att jag skulle uppdatera med lite mer av Lanzaroteresan.
-
Under torsdagen badade vi lite och bestämde oss sedan för att vara lite nyttiga och skippa hotellets lunchbuffé. vi begav oss istället till den närliggande donken:) Vi var väldigt snabba så vi hann precis tillbaka innan lunchbuffen stängde, så självklart åt vi lite glass till efterrätt också. Sedan äventyrade vi oss iväg lite längs stranden och Anna ledde ut oss i lera som äcklade ner mina skor!
-
På kvällen stack vi till en coolig cocktailbar i Puerto del Carmen eftersom det var sista kvällen, där beställde vi lite roliga och goda och framförallt stora drinkar!
-
Idag har jag gått runt och känt mig lite dryg och seg, hatar när det händer...^^

Back and bjutiful

I Fredags natt kom jag hem från Lanzarote och träffade en väldigt efterlängtad Lovisa! På lördagen äventyrade vi jättemycket och typ cyklade runt hela Västerås, i alla fall nästan:) Sen så flummade vi runt hemma hos henne, åt hamburgare från Giddegrillen och kollade på melodifestivalen.
-
Jag orkar inte dokumentera resten av Lanzaroteresan just nu, så är ni intresserade kan ni spana in Jacobs flickvän Annas blogg som har massa fina bilder eller bara för att den är allmänt tuff!
-
Idag fortsatte jag och Miss L med vårat cooliga sjunga och spela projekt, var riktigt kul och kände att jag fick mycket inspiration. Nu är vi på gång!

Road trip

Idag hyrde vi en bil och begav oss ut på en liten road trip. Det var perfekt tajmat med tanke på det lite molniga och kalla vädret (runt 20 grader). VI träffade bland annat på lite söta dromedarer i Timanfaya national park, vi vågade dock inte åka upp bland vulkanerna på slingriga vägar så vi fortsatte vår tur.
-
Vi svängde in en snabbis på en vinodling, men den var ingen hit så vi åkte vidare.
-
Vi tog också en tur till deras huvudstad Arrecife och spanade in den spanska shoppingen, ingen hit den heller, spanskt mode är inte min grej xD
-
Vi hade även läst om en vit strand, med sand hämtad från havsbotten, ja sanden var vit som lovat men det var blåsigt så det blev inget dopp. Dessutom var vågorna gigantiska.
-
Haha alla våra trips failade lite, men det var väldigt kul att åka runt på en ö där ingenting är längre än en timme bort och det finns väldigt häftiga landskap längs vägarna.
-
Ikväll blir det att spana in Puerto del Carmens nightlife!

La playa

Igår chillade jag lite med hotellets sköldpaddor och sedan stack vi ner till stranden som var väldigt fin, men blåsig och ja, sandig. Inte en så bra kombo !
-
På kvällen hade hotellet grymmaste mexikanska buffén där man fick komponera sin egen burrito! Mätta pch belåtna pratade sedan jag jacob och Anna minnen på hotellrummet :)

RSS 2.0