Rottnest Island


Igår tog vi en färja ut till Rottnest Island, en liten paradisö n bit utanför Perth. Med snorklingsutrustning och cykel hyrd så var vi taggade att dra ut och snorkla och steka på stranden. I början av dagen blev det tyvärr lite förstört av den ofantliga mängden flugor som hela tiden flög runt en och dessutom bet en ibland!
-
Efter att ha laddat upp med 1,8 liter glass så gav vi oss ut på nya äventyr och för att snorkla vid ett skeppsvrak. Snorkling ger mig alltid en ångestfylld fascination, man är ju så hjälplös i vattnet, speciellt i ett vatten där det faktiskt finns hajar! Den lilla stranden vi hittade och hade helt för oss själva var flugfri och hade fin snorkling. Men mina farhågor bessannades när Lovisa såg nått som verkar ha varit box jellyfish, vilket är de giftigaste maneterna i världen ungefär och vi stannade därefter ur vattnet. Tur att hon såg dem på slutet av dagen :) En av dagens favoriter var de vilda Quokkas som vi såg, hur söta som helst!

Kommentarer
Postat av: Camilla

quokkas är obehagliga tycker jag :( ser ut som jättestora möss. men shiiit vad klart vattnet är! och hälsa Lovistovis att hennes baddräkt är asfin.

2011-11-24 @ 11:56:55
URL: http://voiceinmythroat.blogspot.com/
Postat av: Simon

Hahaha men det är bara för att du tycker att alla gnagare är obehagliga :) De här var jättesnälla, vilda och gick ändå en meter ifrån en! Ja vattnet är helt underbart:) Det ska jag göra, hon köpte den nu under resan :) Hon är minst sagt nöjd!

2011-11-25 @ 03:57:08
URL: http://heysimon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0