Puerto del carmen

Idag tränade jag och jacob i coola hotellgymmet och sedan stack vi ner till stan och gick i "shoppingcenter"(vilket innebär att det är fler än två affärer på samma ställe :))
-
Vi hittade även pensionärsgänget och den coolaste bilen ever! :)

Beach but no tan

Tog en tur med pensionärsbussen in till stan med mamsen idag, var mysigt och kul att kolla läget lite. Åt därefter en stor lunchbuffe med mycket glass på hotellet...(Notera min mätta lunchmage på bilden :)) Men imorrn blir det att ta en morgonjoggingrunda, för såhär kan det inte fortsätta^^
-
Fortsatte jobba på brännan utan riktigt märkbara resultat, men förhoppningsvis gav mammas och min strandpromenad fördröjda resultat och i morgon vaknar jag upp brun!

Me speak no espagnol...

Nu är vi i Lanzarote och har det ganska bra måste jag säga, ja vi har ju ändå åkt från -23 till +23.
-
Känns som att vi äter hela tiden, vilket vi också kanske gör tillsammans med alla tyska pensionärer. All inclusive<3(Buffén är grym) Ja det är nog större chans att hotellpersonalen kan tyska (vilket är en väldigt liten chans) än engelska, men de pratar glatt på med en på spanska och då kör man med den välbeprövade tekniken "nicka och le" :).
-
På kvällarna kan man steka med Anna och Jacob i pianobaren!
-
Har även jobbat på att få ner min minusbränna, men utan lyckade resultat (borde inte 5+ timmars solning ge resultat? inte för den här halvfinnen iaf! Så du kan fortfarande vara lugn Lovisa:)), jag är i alla fall inte röd som stackars Anna!
-
Adiós amigos!

Trassel

Såg på Trassel idag med en annan ganska trasslig person :) Underbar film med sjukt roliga karaktärer (mina favoriter är på bilderna), verkligen en sevärd film, den har allt en animerad film ska ha:)
-
Dags att sova, bara en dag kvar nu!

...

Det hände inte så mycket idag egentligen, jag satt mest och var trött, seg, allmänt less på skola och så kollade vi lite på lite amerikansk mat (nomnom). Lovet kommer väldigt lägligt måste jag säga, så det är väl bara att uthärda de få dagar som är kvar, för motivationen har stuckit totalt.

Mr. Fixarn

Var en snäll liten pojke och började projektet med att laga Lovisas trasiga sängben! Nu vet jag vad jag har att bråka med iaf. Notera den vackra bokhögen som används för att hålla sängen uppe :)
-
Blev sedan stylad och fin(?) och fortsatte sedan min modellkarriär lite, kul var det iaf :)

Mr. Model

Var på The Studio igår med brorsan tack vare en fin inbjudan från bästa Lovisa! Var mycket roligare än förväntat och det blev några bra bilder. (Sista bilden är min personliga favorit) Man kanske borde satsa på en modellkarriär?

Party at my bro's place

Kul kväll/natt!

I need a break

Känner mig otroligt sugen på att bara flyga iväg till Lanzarote nu. Finns så mycket som bara känns så jobbigt att göra, vill bara komma bort och samla krafterna. Tur att det bara är en vecka kvar.

Let's party in Vegas

Min kära bror fyllde 21 idag, så säg grattis! Dagen i ära knåpade jag och Lovisa ihop en grym pannkakstårta och begav oss sedan till honom för ett litet minifirande, kändes väldigt lagom.
-
Verkar som om några hade kul med kameran också :)

Bad stuff

Okej, jag har varit väldigt inaktiv på bloggen på senaste tiden. Självklart finns det en anledning. Det har kommit fram att mina föräldrar ska skilja sig, så det har funnits lite annat att tänka på om man säger så. Vad gör man i en sån här sugig situation tänker ni kanske? Tja dagens lösning blev att sätta sig i bubbelbadet och kolla på Sex and the City 2. Det blev definitivt inte att plugga engelska till provet imorrn i alla fall. Men ska i alla fall ta mig till skolan.
-
Imorrn blir det pannkakstårta.

Biff

Lagade supergoda pannbiffar med potatismos tillsammans med Lovisa idag! Våra romerska förfäder skulle antagligen kallat dem Pannbiffius Godius Smaskius (Med reservationer för eventuella stavfel).
-
Nu ska jag skriva klart min del av Bästa UF-rapporten, jag gillar hur allt sånt här alltid hamnar på kvällen. Jag får ju mycket fritid under dagen i alla fall :)

Rommeresa

Rommeresan med skolan blev väldigt lyckad och väldigt glurrig! Är sugen på mer skidåkning nu!

Glurrbullar!

Bakade glurrbullar till Rommeresan imorrn med Lovisa! De blev superglurriga och kommer gör en superbra dag ännu bättre! Kommer bli sjukt kul! Jag fick leka lite modell också...

FilosofN

Det är de små sakerna som påverkar
Sakerna som inte alla kan se
Men de finns där
Skaver och tär
Glädjer.
Existerar bara för dig
Fyller upp tomrummen
Följer en
Sitter fast in i benmärgen
Försvinner
För att ge plats åt andra
På gott och ont
-
Kände för att leka filosof med stort N (och fly lite från UF-talet)

New York here I come!

Eller New York kommer snarare till mig, har beställt denna fina fototapet idag och köpt vita tapeter till resten av väggarna. Så nu återstår bara valet av heltäckningsmatta. Vilken tycker ni?

Elin 19!

Vi kollade på melodifestivalen, bakade pizza, åt marängsviss och fick fram tävlingsandan när vi spelade det supersvåra spelet besserwizzer! En mysig och kul kväll kan man sammanfatta det som :)

Hemmaspa

Hade hemmaspa igår, vaxade bland annat Lovisas ben med vårt hardcore hemmagjorda vax. Sedan blev det ansiktsmasker och att kolla på film i bubbelbadet. Livet är jobbigt ibland...
-
Nu ska jag sticka till Elins 19 års fest!

I verkstaden

Det här är vad jag hållit på med i verkstaden idag. Jag byggde bland annat klart ett radieslipblock som används för att slipa till ovansidan av greppbrädan. Mycket svett och allergiframkallande slipdamm blev det. Rosewood är verkligen inte det trevligaste träslaget att arbeta med, men det är väldigt fint och slittåligt. Dessutom har det en väldigt bra klang. Men nu börjar jag kanske gå in för långt i ämnet:)
-
Tänkte att det kanske är lite kul att jag bloggar om mitt gitarrbyggande ibland eftersom det inte är den vanligaste hobbyn i världen.

Chilldag

Slutade efter lunch idag, kanske för första gången under hela min tid på ABB. Tog i alla fall tillfället i akt och var i garaget och tränade sedan. Eftersom mamsen och papsen båda är borta ikväll så passade jag även på och lagade en fin liten måltid. Nu ska jag nog tillbaka in i garaget och snickra lite mer!
-
Har förresten startat en flummig liten tävling med Frida i klassen, om vem som kan få flest läsare till sin blogg innan påsk. Hennes blogg finns här och kommer handla om politik. (Men den har självklart virus, så gå inte in på den...:P) Så hjälp mig att vinna tävlingen allihopa!

Cut-cut

Thaiboxningen var riktigt kul! Men man kände sig lagom smidig och duktig när man skulle göra alla slagen och sparkarna för första gången, men så är det alltid :)
-
Klippte mig förresten idag (se bilden), det känns ovant kort, men det blev bra i alla fall.
-
Nu ska jag lägga mig och få en välförtjänt natts sömn. Har blivit alldeles för sent på senaste tiden.

Marsipansemlor

Bakade semlor med Lovisa, vi var innovativa och använde grön marsipan istället för mandelmassa. Marsipanen hade päronsmak så det blev faktiskt riktigt gott:) Nu blir det att åka och testa thaiboxning!

Blod

Hörde att det var coolt att blogga om blod, så jag passade på att skära mig lite med rakhyveln! Dumt säger många kanske och jag håller med. Hann inte få fram kameran förrän det värsta slutat blöda, så jag bjuder därför även på en plågad zombie-min (med ögonen i fjärran)!
-
Imorrn ska jag i vilket fall som helst klippa mig, sen blir det att testa thaiboxning på kvällen! Även ett semmelbak ska försöka hinnas med. Fullt upp med andra ord.

RSS 2.0