Partyprepp/pepp!

Coola grejjer!

IKEA-trip no. 2

IKEA är bra på mycket, men framförallt på att skapa stress, beslutsångest, extrem trötthet! Tur att de har glass iaf, för det var det enda jag egentligen hade nytta av denna dags tur till IKEA. Måste säga att jag blev lite imponerad av deras glassautomat sak!

Time goes by

Är trött som bara den! Har mest gått runt och tröttat mig idag(inte LEAN), men även planerat lite inför helgen :) Kommer bli fin fint!
-
Har även peppat lite sommar och sommarlov framförallt, känner även att mitt sommarjobb inte kommer vara så tokigt, kanske blir riktigt kul rent ut sagt. Check it out här, förra årets men ändå:)
-
Provet gick lite tvek måste jag säga, var nästan ett elakt prov:(

Arbetslinje?

Känner att det här är en sån kväll jag skulle kunna vara uppe hur länge som helst och göra precis vad som helst! Bara sitta och njuta av lugnet eller typ ta över världen! Eller allt där emellan:)
-
Den största frågan som kom upp ikväll är dock: Vad är egentligen en arbetslinje? Svara på den frågan så är ni grymma, för inte ens jag vet riktigt xD Teknikprov imorrn wiiih!

It's summertime...

För att förstärka sommarkänslan lite så bestämde sig jag och världens bästa för att grilla! Och ja, jag vet vad ni alla undrar. Ja, det är 11 bitar marabouchoklad i den där bananen:)
-
Känns lite overkligt med skola imorrn, men jaja, snart är det över:)

Påsk hos farmor

Åkte till farmor för ett litet påskfirande i lördags. Gott! Sen började min förkylning dryga sig, det var inte lika kul!

Just like old times

Var med Jim och fick en liten kurs i inspelning. Så nu är jag taggad! Sen stack vi ut på en promenad och fastnade tillslut i denna roliga snurr/gungrej. Blir illamående bara jag tänker på den...xD
-
Mycket prat om gitarrer, musik och allt möjligt blev det, just like old times!:)

Easter-surprise!

Skulle över och ta hand om mina små skötebarn och hittade lite vitsippor! Och även ett mumsigt påskägg wiih : D
Fiskarna blev också glada över att få lite gott, inte fullt lika glad som jag kanske dock:).
-
Nu ska jag ut till Hökåsen på födelsedagskalas!

Give me an I for the KEA

Idag tog jag och mamsen en tur till det nyöppnade IKEA på Erikslund. Helt sjukt stort måste jag bara säga, samtidigt kom jag också att tänka på hur awesome IKEA är. Det har allt. Vi trallade i alla fall runt, köpte lite småsaker, åt middag, fikade  och spanade efter saker till mitt rum. Nu måste jag bara smälta alla intryck så att vi kan köpa saker på riktigt vid nästa besök!
-
Vi besökte för övrigt även City Gross, de dåliga gullökarna imponerade definitivt inte på mig!

Nightsliders

Hwj hamburgare är gott efter en kul kv'll! nom nom

På landet

Lite bilder jag tog nu i helgen...
Hej jag heter Börje:)
Har haft en underbar helg ute på landet med Lovisa. Vi har mest varit ute och fotat hela dagarna, vilket har varit jättekul! Det finns inte mycket som slår att tillbringa dagarna utomhus med en fin vän i det våriga vädret!

Patience boy!

Det här gjorde jag den 15e april förra året.
-
Blev ganska sent ikväll, men jag bryr mig inte så mycket för imorrn blir det looooov! Då ska jag fly Västerås för några dagar och spana in ansjovisströmmar, raketer och annat coolt!

Jobba jobba!

Fysikprov imorrn, det känns sådär halvbra, pluggade inte riktigt så bra som jag hade velat när jag kom hem. Tur att jag stannade länge i skolan då. Så min förhoppning är att provet är lätt:)
-
Kollade för övrigt in den enda instrumentbyggarutbildningen i Sverige, verkar häftigt, men det känns inte som att det är något måste, inget som hindrar mig att bygga på egen hand ändå:) Blir däremot vääldigt sugen på att bygga lite mer nu, tur att det är loooov om några dagar.
-
Har fått sommarjobb i fyra veckor, ska ta hand om prova på dagar med 10-15 åringar, hejja fritidsledarSimon!

Dr. Orve?

Min fysikpluggighet höll inte riktigt i sig, jag gjorde ett försök, men allting gick bara rakt igenom och jag kunde inte koncentrera mig. Detta har varit ett ganska genomgående tema för dagen, har mina tankar på annat håll känns det som.
-
Såg ett dr. Phil avsnitt som prickade vår familj precis, det slutade i att jag och mamma hade en lång diskussion om allt möjligt i livet. Nu fick jag nån dum idé om att bli framtidens dr.Phil, eller psykolog är ju lite coolt i alla fall.
-
Nu blir det nog att gosa ner sig med vår fina engelskaläxa...

What did just happen?

Fick nått sjukt ryck idag och pluggade hela två timmar fysik på kvällen och det är hela tre dagar kvar till provet! Ett stort steg för Simon, och fortsätter det såhär kanske det blir ett stort steg för mänskligheten (om jag skulle råka gå och bli über på fysik...). Känner mig i alla fall lite stolt över dagens prestation eftersom det aldrig har hänt förut typ.

Nyttofest

Har varit en ganska omväxlande helg, har hunnit allt från photoshoot, festande, filmtittande, nyttogörande, såsom övningskörning och garagestädning (även om vi inte är riktigt klara med det projektet:)). Trevliga har det varit iaf:)
-
Jacob och Anna kom över en sväng (eller det var snarare jag som svängde hit dem med bilen, asgrymt jag vet) och åt. Sen spelade vi lite crash theme racing också, jag har blivit sämst på det xD.
-
Överväger om jag ska ta tag i fysikpluggandet, men tror det blir ett projekt för morgondagen!

Fettorsdagen

Var lite sugen på semlor och ville baka, men hade tyvärr inte ingredienserna som behövdes. Mamma hade däremot handlat semmelbröd, så det fick duga :) Nu sitter vi här hela familjen minus bror och kollar på en kostymfilm som visade sig vara lite grövre än vi väntat oss.
-
Ingen träning blev det idag heller, men är lite förkyld och det är min PT också, så det kanske är bättre så.
-
Fredag imorrn wiiiiih!

BiffN

Känns som om det finns så lite tid till allting, har hundra grejjer som jag skulle vilja göra men inte hinner om dagarna. Eller i alla fall ett garage jag skulle vilja vara i oftare. Det kanske finns tid, men under den tiden vill man bara ta det lugnt (eller är allmänt för trött för att göra något vettigt:)). Men vänta, jag vet hur vi löser problemet, konstant lov, då har man tid både för segning och action!:) Vilka röstar för?
-
Tog mig i alla fall till gymmet idag, trots min mindre förkylning, det var tungt, men det funkade.
-

I wanna go

Har scoutat lite till min och Lovisas utlandspraktik idag. Känner att det kommer bli så grymt oavsett var vi hamnar. Jag har blivit på ett riktigt äventyrar-humör och vill bara resa iväg nu och göra alla coola saker som går att göra. Kollade också igenom några av mina USA bilder och kom att tänka på vilket underbart land det är. Tur att att det inte är så långt kvar tills vi ska till stället som börjar på P...:)

Back on track eller nått

Nu är jag äntligen tillbaka på gymmet igen och det känns bra! Är taggad på att bli stark nu!
-
Har för övrigt märkt att jag har ganska lätt att hitta på melodier i huvudet och sedan plocka ut dem. Så förhoppningsvis kanske det kläcker något häftigt ur mig nån dag. Det jag är räddast för är att jag råkar sno nån melodi som finns i mitt bakhuvud och tror att det är min egen xD Måste bara se till att lära mig garageband bra nu också så att jag och Lovisa kan vara über. Tror jag aldrig har varit mer taggad på att skapa i alla dess former, är kanske för att jag försöker trycka undan all skola?

Äventyr i regnet!

Stack ut på en äventyrlig promenad med en annan äventyrlig person (Läs Lovisa). Vi besegrade bland annat det förädiska havet Vattenpölius djupius blötius. Det är en befriande känsla att bara ge sig ut utan sätta några gränser och strunta i om man blir lite(eller mycket) blöt. That's what adventures are all about!
-
För övrigt har min PT extraordinär aka favoritbror startat en träningsblogg som ni borde kolla in här.

At Hanna's place

Igår var jag på en mysig liten hemmafest hos Hanna. Trevlig kväll helt enkelt, med många visdomsord! Mycket god pannacotta var det också:)

RSS 2.0